Untitled Document Milyen a "régi-új" videoklip?

Király
1410 szavazat


66 szavazat

Elmegy
11 szavazat

Gáz
16 szavazat

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2018. 3. 23, péntek, Emőke napja van.
Holnap Gábor napja lesz.
A következő koncert: Nyíregyháza, Városmajori Mûvelõdési Ház
2018. március 24.
Addig már csak 1 nap van hátra!

HÍREK

27th September 2010

Zenekari hírek: Köszönet Nektek!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:19:28 CEST

Sziasztok, itt a Vezér! Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak a részvételt, akik eljöttek a Lovardában megrendezett segélykoncertre, úgy a közönségnek, mint a résztvevő zenekaroknak! Külön köszönöm Lórinak és a P.Mobil legénységének azt a nemes honfitársi gesztust, hogy felvállalták jó néhány debreceni rockzenekar tenni akarását egy jó ügy érdekében, amelyet Ők is magukénak vallanak, valamint az általuk nyújtott zenei élményt, amely szintén nem volt semmi! Külön köszönet az RNR Médiának a 100.000 ft-os támogatásáért, melyet szintén közösen vihettünk el Edelénybe! Külön köszönet azoknak is akik mindehhez önzetlenül biztosították a lehetőséget és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül kivették részüket az előkészítő munkálatokból! Most én mondom nektek: szép volt lányok és fiúk!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Szóljon a rock az árvízkárosultakért!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:18:43 CEST

12 debreceni, valamint a legendás P.Mobil zenekar példaértékű segélykoncertet fog adni az árvízkárosultak megsegítésére 2010. július 2.-án Debrecenben, a Lovardában. A zenekarok képviselőiből alakult küldöttség az adományokat és a bevétel teljes összegét a koncert másnapján, szombaton fogják személyesen Edelénybe elvinni és ott átadni Molnár Oszkár polgármester úrnak, illetve az illetékeseknek, akik gondoskodnak arról, hogy az összemuzsikált összeg a legmegfelelőbb helyre kerülhessen.

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Kövér Laci - az új dobos!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:16:38 CEST

Sziasztok, itt a Vezér! Bizony egy kicsit el lettetek hanyagolva az utóbbi időben, amit most pótolni szeretnék! Volt néhány buli, amiket egyedül illetve a gépekkel nyomtam le, miközben összekalapáltuk a dolgokat Kövér Lacival, az új dobosunkkal. A hajdúböszörményi koncertet már vele csináltuk és úgy vettem észre, hogy velünk együtt a közönség is a szívébe zárta Őt. Sajna a 7 vezéres klip még nem készült el és itt külön szeretnék bocsánatot kérni a klipen szereplő táncosoktól!!! A helyzet az, hogy vagy esett az eső, vagy mi nem értünk rá ahhoz, hogy felvegyük a lovas-méneses képeket és most csúszik a történet. Előre is köszi a türelmeteket! Közben készülnek az új dalok is, ahol 3 dalnak a szövegét az általatok beküldött verses alkotásokból fabrikáltuk össze. Ezzel kapcsolatban köszi a bizalmatokat, reméljük nem fogtok csalódni bennünk! Dolgozunk ezerrel és várunk benneteket az éppen aktuális koncertekre! Addig is egy szót mondok: Heavy Metal!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


26th September 2010

Zenekari hírek: ARANYLEMEZESEK LETTÜNK!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-26 17:04:20 CEST


Köszönjük Neked, hogy a "7 vezér" megvásárlásával hozzájárultál ahhoz, hogy az ARANYLEMEZ legyen!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Dobos nélkül....

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-26 17:02:28 CEST

Üdv mindenkinek, itt a Vezér! Mélységes sajnálattal kívánom tudatni mindenkivel, hogy 2010 január 1.-től nincs hivatalos dobosa a Diktátor zenekarnak, illetve közös megegyezéssel megváltunk Gézukától! Itt szeretném még egyszer megköszönni neki az eddigi tevékenységét, mert akárhogy is van, azért mégiscsak készségesen tolta, húzta ezen rövid idő alatt a banda szekerét! KÖSZÍÍÍ!!!!! A januári bulikat még időben visszamondtuk, illetve más időkre tettük azokat. Jelenleg még tart a válogatás a dobos poszton, de mindaddig, amíg nem fog megerősödni a helyén az új kolléga én, Derzsi Vezér egyedül fogok menni a csatákba a teremtő szent akaratából kifolyólag és a gépezeteim segítségével! Tehát a harcnak nincs vége, reszkessetek nyavalyások!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0