Untitled Document Milyen a "régi-új" videoklip?

Király
1410 szavazat


66 szavazat

Elmegy
11 szavazat

Gáz
16 szavazat

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2018. 3. 23, péntek, Emőke napja van.
Holnap Gábor napja lesz.
A következő koncert: Nyíregyháza, Városmajori Mûvelõdési Ház
2018. március 24.
Addig már csak 1 nap van hátra!

HÍREK

Elkészült a Nem mehetek el videó klipje! :: 2011-06-07 10:26:22 CEST :: posted by Admin

-A Nem mehetek el című ballada 30 évvel ezelőtt született és már a Diktátor zenekar alapjait képező Week-end zenekarnak is szerényen-büszkén lengedezett a zászlaján. Azt már igazán nem lehet tudni, hogy mikor és hol hangzott el legelőször, ami nyilván abból is adódik, hogy ahogyan napjainkban, a médiák nem éppen tárt karokkal várták a rock hiteles zászlóvivőit.
-A dal éppen erről a földhöz kötöttségről tesz hitvallást, annak minden tragédiájával és szépségével együtt, hitelesen, őszintén és természetes egyszerűséggel, ahogyan a magyar népdalok is építkeznek.
-Az, hogy éppen harminc év kellett ahhoz, hogy egy videó klip készülhessen a dalhoz, nem véletlen, hiszen napjainkra az az életérzés amelyben megfogant, egy egész nemzet, vagy akár nemzetek tragédiájává vált, súlyos mondanivalója talán éppen most a legaktuálisabb.
-Ahogyan a dal utat mutat, mi is rendületlenül megyünk előre, hétköznapi értelemben: tesszük a dolgainkat. Jelenleg a legújabb albumunk felvételei folynak "Ez itt a mi hazánk" címmel, amiből következtetni lehet, hogy egyáltalán nem tértünk le a számunkra kijelölt útról, az elmúlt negyedévszázad alatt a hitünk nem rendült meg, sőt: még inkább fényesebbé csiszolódott!
-Folyamatosan toljuk a hétvégi koncerteket, melyek időpontjai a zenekar honlapján lekövethetőek, annak ellenére, hogy napjainkban szinte mindenkinek nehezebb a dolga éppen a mindennapok gondjai miatt, -mi nem mehetünk el!


Comments
Még senki nem szólt hozzá.

Add Comment
Neved:
E-mail címed: (opcionális)
:: Hozzászólásod ::
;):weirdo::unsure::s:roll::push::puke::oh::o:love::idea::huh::hmm::eek::amazed::\'(:P:O:D:@:):$8)
BoldItalicUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptShadow TextGlow TextFont colorFont FamilyFont SizeFont AlignmentTeletypeHorizontal LineMarqueeQuoteFlash ImageImageE-mail linkhyperlinkList
Karakterek száma:
CAPTCHA
Biztonsági kód: (másold be a képen látható biztonsági kódot)
Jelszó (csak ha admin vagy)