Untitled Document Milyen a "régi-új" videoklip?

Király
1410 szavazat


66 szavazat

Elmegy
11 szavazat

Gáz
16 szavazat

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2018. 3. 23, péntek, Emőke napja van.
Holnap Gábor napja lesz.
A következő koncert: Nyíregyháza, Városmajori Mûvelõdési Ház
2018. március 24.
Addig már csak 1 nap van hátra!

HÍREK

12th August 2011

Zenekari hírek: Budapest meghódítása

Küldő: Admin Dátum: 2011-08-12 09:53:58 CEST

Teljes cikk >>

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


2nd August 2011

Admin hírek: Az új Diktátor lemez felvétele

Küldő: Admin Dátum: 2011-08-02 10:27:39 CEST

Üdv mindenkinek!
A demó felvételek elkészítése és alapos kielemzése után végre elkezdődhetett az új Diktátor lemez tényleges felvétele is! A dobok jelentős részét Németországban, Heiko Seiberth hangstúdiójában, Kovac Ritchie barátunk dobolta fel, de mellette Laci vezér is igencsak kivette részét a munkálatokból. A rögzítésre kerülő 12 dal beérett szerzeménynek számít, az elmúlt években egyiket-másikat a koncertjeinken is játszottuk és az a szűkebb rajongói táboron belül máris sláger lett. Mindezek mellett gőzerővel készülünk a budapesti koncertünkre, amely szeptember 3.-án, szombaton, a népszerű Crazy Mama Music Pub-ban kerül megrendezésre és ahová mindenkit sok szeretettel várunk! Teljes cikk >>

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


7th June 2011

Admin hírek: Elkészült a Nem mehetek el videó klipje!

Küldő: Admin Dátum: 2011-06-07 10:26:22 CEST

-A Nem mehetek el című ballada 30 évvel ezelőtt született és már a Diktátor zenekar alapjait képező Week-end zenekarnak is szerényen-büszkén lengedezett a zászlaján. Azt már igazán nem lehet tudni, hogy mikor és hol hangzott el legelőször, ami nyilván abból is adódik, hogy ahogyan napjainkban, a médiák nem éppen tárt karokkal várták a rock hiteles zászlóvivőit.
-A dal éppen erről a földhöz kötöttségről tesz hitvallást, annak minden tragédiájával és szépségével együtt, hitelesen, őszintén és természetes egyszerűséggel, ahogyan a magyar népdalok is építkeznek.
-Az, hogy éppen harminc év kellett ahhoz, hogy egy videó klip készülhessen a dalhoz, nem véletlen, hiszen napjainkra az az életérzés amelyben megfogant, egy egész nemzet, vagy akár nemzetek tragédiájává vált, súlyos mondanivalója talán éppen most a legaktuálisabb.
-Ahogyan a dal utat mutat, mi is rendületlenül megyünk előre, hétköznapi értelemben: tesszük a dolgainkat. Jelenleg a legújabb albumunk felvételei folynak "Ez itt a mi hazánk" címmel, amiből következtetni lehet, hogy egyáltalán nem tértünk le a számunkra kijelölt útról, az elmúlt negyedévszázad alatt a hitünk nem rendült meg, sőt: még inkább fényesebbé csiszolódott!
-Folyamatosan toljuk a hétvégi koncerteket, melyek időpontjai a zenekar honlapján lekövethetőek, annak ellenére, hogy napjainkban szinte mindenkinek nehezebb a dolga éppen a mindennapok gondjai miatt, -mi nem mehetünk el!


Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


2nd April 2011

Admin hírek: A dalszövegíró verseny győztesei

Küldő: Admin Dátum: 2011-04-02 09:38:45 CEST

Gratulálunk a nyerteseknek!
Az elmúlt évben meghirdetett dalszövegíró versenynek két győztese is lett: Csige Sándor és Kondor Zsolt személyében!

Eredetileg csak egy dalt szerettünk volna rögzíteni, hogy közületek írja meg valaki annak a szövegét és úgy gondoltuk, hogy majd kiválasztjuk a legeslegjobbat, ami természetesen beleillik a Diktátor zenekar eddig kialakult profiljába. Végül is nem tudtuk eldönteni, hogy a két kiemelkedő mű közül melyik legyen az igazi, ezért megosztott első helyen győzött a Sanyi által írt „Kísértetkastély” és a Zsolti tollából kipattant „Mindennapi gyönyör” című költemény!
Jelenleg folynak a felvételek és a legközelebb megjelenő, 12. Diktátor albumon mindkét dal hallható lesz.

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


26th February 2011

Zenekari hírek: Újabb világrekord!

Küldő: Admin Dátum: 2011-02-26 16:57:22 CET

Ahogy már az utóbbi két koncerten láthattátok, a basszusgitáros poszton egy „új” arc, Samu vezér tépdesi a húrokat. Korábban már néhány évig, a dobok mellett tolta a zenekar szekerét az animal metal rögös útjain, ami kapóra is jött neki, mert mindössze, az első soron következő koncert napjával együtt nem egészen négy nap állt a rendelkezésére, hogy 22 dalt kifogástalanul a magáévá tegyen. Egyetlen egy közös próbát tartottunk egy rövidke kis kocsmázással összekötve, hogy mégis oldottabb legyen a mutatvány, aztán irány a színpad, ahol minden eldőlt, természetesen megint csak a zenekar javára. Ezzel egy újabb világcsúcsot állított be a csapat, pontosabban Samu vezér! Talán végre mindenki számára világossá válik, hogy mi nem viccelünk. Nálunk még igenis teremnek nem mindennapi hősök!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0