Untitled Document Milyen a "régi-új" videoklip?

Király
1371 szavazat


60 szavazat

Elmegy
11 szavazat

Gáz
16 szavazat

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2018. 2. 20, kedd, Álmos napja van.
Holnap Eleonóra napja lesz.
A következő koncert: Berettyóújfalu, Kulacs Pincesöröző
2018. február 9.
A jelölt időpont már elmúlt!

HÍREK

27th September 2010

Zenekari hírek: Kövér Laci - az új dobos!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:16:38 CEST

Sziasztok, itt a Vezér! Bizony egy kicsit el lettetek hanyagolva az utóbbi időben, amit most pótolni szeretnék! Volt néhány buli, amiket egyedül illetve a gépekkel nyomtam le, miközben összekalapáltuk a dolgokat Kövér Lacival, az új dobosunkkal. A hajdúböszörményi koncertet már vele csináltuk és úgy vettem észre, hogy velünk együtt a közönség is a szívébe zárta Őt. Sajna a 7 vezéres klip még nem készült el és itt külön szeretnék bocsánatot kérni a klipen szereplő táncosoktól!!! A helyzet az, hogy vagy esett az eső, vagy mi nem értünk rá ahhoz, hogy felvegyük a lovas-méneses képeket és most csúszik a történet. Előre is köszi a türelmeteket! Közben készülnek az új dalok is, ahol 3 dalnak a szövegét az általatok beküldött verses alkotásokból fabrikáltuk össze. Ezzel kapcsolatban köszi a bizalmatokat, reméljük nem fogtok csalódni bennünk! Dolgozunk ezerrel és várunk benneteket az éppen aktuális koncertekre! Addig is egy szót mondok: Heavy Metal!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


26th September 2010

Zenekari hírek: ARANYLEMEZESEK LETTÜNK!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-26 17:04:20 CEST


Köszönjük Neked, hogy a "7 vezér" megvásárlásával hozzájárultál ahhoz, hogy az ARANYLEMEZ legyen!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Dobos nélkül....

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-26 17:02:28 CEST

Üdv mindenkinek, itt a Vezér! Mélységes sajnálattal kívánom tudatni mindenkivel, hogy 2010 január 1.-től nincs hivatalos dobosa a Diktátor zenekarnak, illetve közös megegyezéssel megváltunk Gézukától! Itt szeretném még egyszer megköszönni neki az eddigi tevékenységét, mert akárhogy is van, azért mégiscsak készségesen tolta, húzta ezen rövid idő alatt a banda szekerét! KÖSZÍÍÍ!!!!! A januári bulikat még időben visszamondtuk, illetve más időkre tettük azokat. Jelenleg még tart a válogatás a dobos poszton, de mindaddig, amíg nem fog megerősödni a helyén az új kolléga én, Derzsi Vezér egyedül fogok menni a csatákba a teremtő szent akaratából kifolyólag és a gépezeteim segítségével! Tehát a harcnak nincs vége, reszkessetek nyavalyások!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


29th November 2009

Zenekari hírek: Dalszöveg író verseny

Küldő: Admin Dátum: 2009-11-29 23:20:16 CET

Hahó mindenkinek! Most már újra fitt és egészséges az egész zenekar és nyomjuk az őszi kis bulikat! Külön köszönet mindazoknak akik eddig kitartottak és megtiszteltek jelenlétükkel bennünket! Igazán jó érzés volt látni az ismerős arcokat a koncerteken és innen szeretnénk bátorítani az új "diktátorosokat": jó, hogy eljöttetek! Gézuka tovább erősödött a helyén és a hangszerén, a régi nagy elődöket megszégyenítő hittel és rutinnal hozza a ritmust és tolja a banda szekerét. Még alig terjedtek el az új dalok a köreitekben, mi azért nem tétlenkedünk, írjuk az új melódiákat a tizedik CD-nkre. Itt szeretnénk bejelenteni, mivel szerintünk eléggé keveset írka-firkáltatok a vendégkönyvbe a Hét vezér című anyagunkról, ezért most egy SZÖVEG ÍRÓ VERSENY-t hirdetünk meg köreitekben, nem mintha nem tudnánk mit és miről írni, mert ugye köztudottan igen termékenyek és termelékenyek vagyunk, hanem ezt azért tesszük, hogy a rejtőzködő és rejtett, valamint az elnyomott és meg nem értett tehetségek is a felszínre kerülhessenek! Nálunk ugyanis tökéletes demokrácia van és még senkit sem börtönöztettünk be azért, mert esetleg véletlenül valamilyen más zenekar koncertjére tévedett be. (Éppen elég büntetés volt az neki!) Nos, akkor hát rajta, csak bátran, csak bátran, eresszétek el nyugodtan a fantáziátokat, mi sem fogunk pihenni a babérjainkon, várjuk az igazi remekműveket! Heavyke!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 2


Zenekari hírek: Újabb hírek a zenekarról

Küldő: Admin Dátum: 2009-11-29 23:13:51 CET

Tisztelt minket olvasók és érdeklődők! Megint csak el lettetek hanyagolva hírek terén! Sok minden történt az előző híradásunk óta és már kezdem is az elejével. Gézuka minden élcelődés és rosszmájúság ellenére megerősödött a doboknál, pedig keményen kritizálták egyesek és Barnus mellé tették le finoman, vagy éppen durvábban a voksaikat. Igen, a zenekar részéről senki sem kommentálta az ő távozását és most is maradjunk annyiban, hogy tiszteljük őt annyira, hogy semmilyen vele kapcsolatos információt nem teszünk nyilvánosan. Voltunk fesztiválokon Efott, Campus, stb., de rá kellett, hogy jöjjünk, hogy valójában ez az utóbbi már nem nekünk és rólunk szól. Külön kiemelném a Campus fesztiválon történteket, ahol nem szégyelltek a tisztelt illetékesek nagyon sok zenekarral ingyen munkát végeztetni, mint ahogyan azt velünk is szándékozták megtenni és azt is a legrohadtabb időben. Azt a nagyfokú arcátlanságot pedig már minősíteni sem lehet, hogy amikor a Vezér megreklamálta a dolgot, csak annyival intézték el, hogy "itt van a pénzed és felejtsük el egymást egy életre"! Kérdem én, hogy ezeket miért nem írták meg a sok ömlengés mellett a Hajdú-Bihari Naplóban? Hahó-hahó, ébresztő!!! Voltak azért jó bulik is, mint például a szívünk csücske, a Balmazújvárosi II. Szent István Napi Rockfesztivál, ahol délelőtt 10-től 22-ig dübörgött a rock és a metál. A Törpék nélkül c.-ű remekművünket valaki fel is rakta a YouTube-ra, kösz! A Sámson feszt is hozta a formáját, toltuk is az arcba a toroskáposztát rendesen, amivel a szervezők kedveskedtek a zenekaroknak. Hát erről van szó!!! Tisztelt Campusosok, van még mit tanulnotok! Időközben, Hét vezér címmel megjelent a Rockinform újság mellékleteként a kilencedik hanghordozónk, ezúton is köszi nekik és nektek is, akik be tudtátok szerezni a lapot és a CD-t! Akiknek még nincs meg, azoknak ajánlanám az Auchan áruházakat e hétre, illetve jövő héttől a Tesco-kat, mert itt extra olcsón, bár igaz, hogy csak papír tasakban, de tudjátok pótolni az elmulasztottakat! Az őszi megmozdulások most terveződnek, illetve még egy páran küzdünk a Zenekarból az allergiával, de mire színpadra toljuk magunkat, akkor már új erővel és a régi tűzzel és fényben fogjuk mindenkinek az agyába sulykolni az animal metalt!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0