Untitled Document Milyen a "régi-új" videoklip?

Király
1410 szavazat


66 szavazat

Elmegy
11 szavazat

Gáz
16 szavazat

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2018. 3. 23, péntek, Emőke napja van.
Holnap Gábor napja lesz.
A következő koncert: Nyíregyháza, Városmajori Mûvelõdési Ház
2018. március 24.
Addig már csak 1 nap van hátra!

HÍREK

<< Vissza 1 2 38 9 1025 26 27 Tovább >>

9th June 2016

Zenekari hírek: A Nyíregyházi buli elmarad!

Küldő: Admin Dátum: 2016-06-09 10:38:52 CEST

-Sajnálattal közöljük veled, hogy a 2016 Június 11.-ei buli a Romkert Retro Söröző tulajdonosváltása miatt elmarad. Azon vagyunk, hogy mielőbb tudjunk téged kárpótolni még ebben az évben.
Szíves megértésedet előre is köszönjük!
Diktátor zenekar

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


5th June 2016

Admin hírek: Jön, jön, jön: Nyíregyháza, Romkert Retro Söröző

Küldő: Admin Dátum: 2016-06-05 20:36:09 CEST

Rákóczi utca 46. ahova sok szeretettel várunk!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


10th May 2016

Admin hírek: Diktátor a Kaptárban

Küldő: Admin Dátum: 2016-05-10 20:46:01 CEST

Ez év októberében lesz 30 éves a zenekar és úgy gondoltuk, hogy nem árt egy kis bevezetés a Nagy Októberi 30 Éves Jubileumi Koncertünkhöz. Természetesen itt sem lesz lazázás és Te is levezetheted a gőzt!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


13th April 2016

Admin hírek: Jászberény ostroma

Küldő: Admin Dátum: 2016-04-13 08:00:49 CEST

Az elpusztíthatatlan zenekar ezúttal a Jászság bevételére tesz egy mindent elsöprő kísérletet, mégpedig Jászberényben, a Pótkerék Csárdában. A zenekar előtt az M.R.B. Pilisi Hard Rock zenekar fogja elővezetni teljes rockarzenálját a ma már klasszikusnak mondható hard világslágerekből, a hangulat felforrósítása érdekében. Hát persze, hogy igen, ott lesz a Te helyed is!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


6th April 2016

Zenekari hírek: Álljanak csak meg uraim!

Küldő: Admin Dátum: 2016-04-06 10:21:26 CEST

Szép tavaszi délelőtt volt, a madarak vidáman csiripeltek, a fák rügyei már pattanásig feszültek és szinte hallani lehetett a fű növését, miközben „A” és „GY” a Nagylaki Határátkelőhely felé zötykölődtek jobb sorsot is megélt, Volkswagen típusú talicskájukkal. A reggeli kávé megtette a hatását, lassan a mindennapok vidámsága lett úrrá a két főszereplőn, amikor begurultak a határátkelőhelyre. Régi, megbízható ismerősként üdvözölték egymást az éppen szolgálatban lévő román határőrrel, miután a magyar kollégája unottan átengedte őket. Minden ment a szokás szerint, mint a karikacsapás. „A” éppen gázt adott az induláshoz, amikor mint a mennykő, lecsapott a kis román.
-Álljanak csak meg uraim!
Üvöltötte. Tisztán, érthetően, kitűnő magyarsággal, akárcsak anno Lukács Laci a Debreceni Főnix Csarnokban az éppen idevágó Tankcsapda sláger visszatérő refrénjét az év végi, mindent besöprő hatalmas bulijukon.
„A”-nak és „GY”-nek, még kellően megrémülni sem maradt idejük, ahogy az öreg talicskájukból kipenderítette őket a kis román. Értetlenül néztek egymásra, majd mindketten a román határőrre, egyáltalán nem értették, hogy miért kapták egyszerre a terrorista titulust, miért kiáltozik a határőr cimborájuk, hogy Iszlám Állam, Iszlám Állam? A kis román ekkor már nem volt egyedül, nagy hirtelen körbe kapták a kollégái, ő pedig egyre hevesebben csapkodta a jobb sorsot megélt öreg talicska szélvédőjét, amely mögött, a bűnjelek világosan láthatóan és bizonyíthatón sorakoztak egymás mellett, néhány 2016'-os, fekete színű Diktátor kártyanaptár képében. A kosfej körül a sok ákom-bákom, na és ez a vörös felirat 100%, hogy arab nyelvű, vagy más közel-keleti írás, bólogattak a többiek.
-Rejtjelezve van?
Kérdezték.
-Ne tagadjátok! Majdnem minden nap itt látunk benneteket!
„A” és „GY” megsemmisült. Szapora szívverésük szinte odaveszett ahogyan már, már hallani vélték a vasajtó becsapódását a fényt és világosságot örökre nélkülöző, képzeletbeli sötét cellájukra.
-Csak most ne, csak most az egyszer ússzuk meg! Hiszen mi ártatlanok vagyunk, nem csináltunk semmit!
Mormolták magukban, de kimondani nem merték, mert még jobban gyanúba keveredtek volna.
A „bűnjeleket” mint véres kardot a felhergelt, géppisztolyos román határőrök körbehordozták és a talicska teljes körű, alapos, öt órányi átvizsgálása után „A”-t és „GY”-t a rájuk bízott birodalomba végül mégiscsak beengedték, majd elosztoztak a fekete kártyanaptárakon, mint egykor a keresztre feszített Krisztus ruháin az őt őrző a római katonák.
Nos ezek után mondja-e még valaki, hogy nem kapósak az elpusztíthatatlan Diktátor zenekar relikviái határon innen és túl?

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


<< Vissza 1 2 38 9 1025 26 27 Tovább >>